Sponsor Stichting De Iris gratis
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Stichting De Iris, zonder dat het u een cent extra kost!

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Stichting De Iris ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Stichting De Iris. En nogmaals, het kost u niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Stichting De Iris. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting De Iris hier direct van!