Over de Iris

Stichting de Iris bestaat uit een bestuur van vrijwilligers, momenteel zijn dit;

Els van Maurik - voorzitter
Elly Heijstek - secretaris
Dick Huis - penningmeester
Marjet Westervoorde - lid
Petra Marks - lid
Jaap-Willem Caron - lid
Ronald van Zoest - lid

Doelstellingen

Stichting de Iris wil een woonvorm opzetten, voor verstandelijk gehandicapte bewoners, waar binnen beschermende muren veiligheid en huiselijkheid wordt geboden en waar ruimte is voor ontplooiing, recreatie en ontspanning. Besloten beschermend, maar ook open en tussen de mensen van de buurt waarin de woning is geplaatst. De bewoners wonen er met professionele 24-uurs zorg. We willen een woning voor onze kinderen waar wij als ouders zelf de regie voeren over wonen en zorg. Overzichtelijk, met grote betrokkenheid van de ouders en vertrouwde gezichten. We vinden het belangrijk dat de bewoners hun eigen netwerk behouden en eventueel uitbreiden in Vianen.