Steun Stichting De Iris met Sponsorkliks

U kunt Stichting De Iris helpen en het kost u niets! Vanaf nu is het voor iedereen die De Iris een warm hart toedraagt mogelijk om Stichting De Iris GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
Of download de app: iOS of android. LET OP VOLG ALTIJD DE LINK VANUIT SPONSORKLIKS, GA NIET SHOPPEN IN EEN APP VAN EEN ANDERE WINKEL. DE COMMISSIE GAAT DAN VERLOREN.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando, KLM, Philips, Blokker, etc. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Stichting De Iris een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Stichting De Iris kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Stichting De IrisZo werkt sponsorkliks